V torek 10.5.2016 smo združili moči študentski svetovi fakultet: FS, FZV, PEF, FE ter ŠSS ŠD in organizirali projekt Pomladne igre.
Projekt je bil namenjen druženju in športnemu udejstvovanju, saj smo tako lahko pokazali, da so študentje lahko aktivni tudi na zabaven način.
Študentje so se tako lahko preizkusili v različnih športnih disciplinah, kot so "futsal", "med dvema ognjema", "vleko vrvi", "body zorbing". Kljub slabem vremenu smo bili z udeležbo več kot zadovoljni in pokazali, da se lahko zabavamo tako v soncu kot v dežju.

Na pomoč so priskočili tudi sponzorji katerim gre velika zahvala:
Vinska klet Zorenč - Hohnjec, Vinska klet Krško, Snaga Maribor, Flaška, Mango, Radenska, Cockta, Radio 1, Študentski domovi Univerze v Mariboru, Fuego - Latino club, Restavracija Al Pachino, Vzajemna, Deltakom, storitve in trgovina, Makoter doo, BSH Hišni aparati d.o.o. Nazarje, Mississippi BBQ - žar omaka, Aop 090, računovodski servis d.o.o., Collegium Mondial Travel, Slikoplast-Čeh doo, agencija m-servis.
Zahvala gre tudi vsem članom študentskih svetov, ki so tako ali drugače pomagali pri izvedbi projekta. Hvala tudi vsem, ki so se udeležili našega projekta in ga tako naredili nepozabnega.