Spoštovani!

 

V mesecu marcu smo vas že prosili za objave naših razpisov za prostovoljce, zdaj pa vas prosimo še za brezplačno objavo v mesecu aprilu. Ker za nekatere termine potrebujemo več prostovoljcev, smo razpis podaljšali do 20. aprila.

Prošnjo za objavo smo poslali tudi Glavnemu tajniku in Študentskemu svetu Univerze v Mariboru.

 

ZVEZA PRIJATELJEV MLADINE MARIBOR (ZPM Maribor) VABI PROSTOVOLJCE

 

ZPM Maribor že vrsto let organizira neprofitne počitniške programe, ki vključujejo razne športno – rekreativne dejavnosti, ustvarjalne delavnice ter pestre zabavne in druge programe. Vsebine so namenjene otrokom in mladostnikom do 18. leta, programi pa so pripravljeni in izvedeni s pomočjo prostovoljcev.

 

Za leto 2017 so objavljeni trije razpisi:

  1. Razpis za prostovoljce – VZGOJITELJE NA LETOVANJIH, s katerim so k sodelovanju vabljeni vzgojitelji in športno-rekreativni vzgojitelji, ki bi želeli del poletnih počitnic preživeti z otroki in mladostniki na letovanju v VIRC Poreč, na Domu Miloša Zidanška na Pohorju ali v Marburgu. Letovanja se bodo pričela 24. junija in zaključila 23. avgusta.

 

  1. Razpis za prostovoljce za delo z otroki in mladostniki v Domu ustvarjalnosti mladih (DUM), s katerim so k sodelovanju vabljeni prostovoljci za programe, ki se izvajajo v Mariboru med šolskim letom in počitnicami. Pridružite se lahko različnim vsebinam za spodbujanje ustvarjalnosti in dejavnega preživljanja prostega časa otrok in mladostnikov: pri ustvarjalnih delavnicah, počitniških dejavnostih, prireditvah, kot animatorji na rojstnodnevnih zabavah in dejavnostih v programih varstva okolja in ohranjanja narave ter informiranje in svetovanje na TOM telefonu in v INFO-DUM-u.

 

  1. Razpis za prostovoljce – svetovalce na TOM telefonu.

 

Rok za oddajo prijavnic je 20. april 2017.

Razpisi, prijavnice in podrobnejše informacije o naših programih so objavljene na spletni strani http://zpm-mb.si/programi/prostovoljstvo/.

 

Organizacija: Zveza prijateljev mladine Maribor, Razlagova ulica 16, Maribor
Kontaktni osebi: Marina Škrubej (letovanja) in Tadeja Dobaj (DUM)
Telefonske številke: 02 229-69-14 ali 040 433-766 (Marina) in 02 229-94-52 ali 041 532-119 (Tadeja)
Elektronski naslov: referatzpm@zpm-mb.si in tadeja@zpm-mb.si

 

Razpis ZPM MB 2017-tekst za objavo-april

Prošnja-UNI MB 2017 -april

Predstavitev-razpis ZPM MB 2017-april